REMMEN

V-brakes

V brake1

Promax


Basis (maar efficiënte) V-brakes gebruikt voor de FUN footbike serie. 

Shimano 4000 


De hoogwaardige Shimano 4000 remmen bieden de maximale veiligheid en nauwkeurig remmen. De ergonomische remhendels zijn zeer comfortabel. De uitstekende werking van deze remmen is bewezen door jarenlange ervaring.

Shimano XT


De eersteklas Shimano XT remmen garanderen dat u nauwkeurig kunt afremmen. De ergonomische hendels zorgen voor een nog vlottere bediening en een verhoogde remkracht – ze laten u nooit in de steek!

 

Schijfremmen

Shimano schijf

Shimano 395


Standaard hydraulische Shimano schijfremmen. De remmen warmen de velg niet op. Minerale olie zorgt voor een absoluut soepele werking. Deze schijfremmen zorgen voor nauwkeurig afremmen en zijn zeer vlekbestendig.

 

img.php-18

Shimano 615


Zeer efficiënte hydraulische remmen. De Shimano 615 bieden een betrouwbaar vertragingseffect, zelfs tijdens extreme afdalingen, omdat de velg niet wordt verhit. Minerale olie zorgt voor een absoluut soepele werking. Deze schijfremmen zorgen voor nauwkeurig afremmen en zijn zeer vlekbestendig.

 

Shimano 7000


Extreem efficiënte en duurzame Shimano 7000 schijfremmen met verkoeling voor de meest veeleisende toepassingen en extreme afdalingen. De schijf is uitgerust met Ice technologie (aluminium tussen de verkoeling) die de warmte afvoert en opwarming van het naaflager voorkomt. De zuigers in de rem zijn keramiek, en geven geen warmte af. Met gesinterde pads – na het verwarmen neemt hun remeffect toe.